Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Szijjártó szerint az egész nyugat-európai sajtó hazudik, amikor a sajtószabadságot kérik számon. A külgazdasági és külügyminisztert a román Digi24 TV riportere kérdezte Bukarestben.

“Miben látja az önök kormánya az újságírók feladatát?” – tette fel a kérdést a riporter. Szijjártó Péter visszautasít minden olyan állítást, amely arra vonatkozik, hogy a kormány nem biztosítaná a sajtó szabadságát, ezzel szemben az az igazság, hogy a magyar médiumok többsége “kormányellenes álláspontot képvisel”.

“Akkor tehát azt állítja, hogy az egész nyugat-európai, európai uniós sajtó hazudik, amikor a sajtószabadságot kérik számon?” – összegzett a riporter, mire Szijjártó bólogatva azt mondta, hogy “igen, ezt állítom”.

Hogy ennek mi lehet az oka, arról csak találgatni tud a külügyminiszter; talán az lehet a nagy közös nyugat-európai hazugság mögött, hogy a magyar kormány politikája úgy tud sikeres lenni, hogy szembe megy a mainstream állásponttal, legyen szó migrációról, gazdaság- vagy családpolitikáról.

“A liberális mainstream nem tudja megemészteni azt, hogy van egy kormány, amelyik erős, konzervatív, kereszténydemokrata, patrióta politikát folytat és sikeres” – vélekedett a politikus, aki szerint a liberális mainstream ezért terjeszt hazugságokat a kormányról.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: