Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Istenem, szegény Örkény István erős konkurenciát kapott a Fidesz regnálásával. Van náluk  olyan, hogy nemzeti vagyonért felelős miniszter, nos neki az első férjét 587 millió forint adó elcsalása miatt körözik.

Már a Szájer házibuli botránya is erős volt groteszk szerelmeseinek, de azért az, hogy nemzeti vagyonért felelős miniszter, volt férjét körözik… ez nem egy Örkény egyperces, hanem a magyar valóság.

Mager Andrea nemzeti vagyonért felelős miniszter első férjét 587 millió forint adó elcsalásával és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársánál megkísérelt befolyás vásárlásával gyanúsítják. Hat elfogatóparancs, köztük két nemzetközi van érvényben ellene, a férfi jelenleg is szökésben van.

A NAV nyomozói 2019 novemberében kísérelték meg elfogni, de a vállalkozó kicselezte a hatóság embereit: a telefonját szállásán hagyva – hogy a cellainformációk ne árulják el – Szlovákiába autózott, onnan pedig Dubajba repült.

Most a Blikk megtudta: Balogh továbbállhatott Dubajból is, tavaly januárban Afrikában szúrták ki. Érdekes adalék a történethez, hogy az üzletembert akkortájt látták felbukkanni, amikor a vállalkozóval szemben kiadott körözések, köztük a költségvetési csalás és befolyás vásárlása miatt elrendelt nemzetközi elfogatóparancsok is eltűntek a rendőrség honlapjáról, a Police.hu-ról.

A rendőrség “adminisztratív hibára” hivatkozott. A Blikk kérdésére hangsúlyozták, hogy az elfogatóparancsok a hiba idején is érvényesek voltak, de Balogh sem akkor nem szerepelt az Interpol körözési listáján, sem most nem található rajta.

A lap szerint felmerül a kérdés, hogy az átmeneti adminisztratív probléma NEM ADOTT-E LEHETŐSÉGET AZ ÜZLETEMBERNEK ARRA, HOGY AFRIKÁBA MENEKÜLJÖN, AHOL MEGLEHETŐSEN ISMERŐS, MIUTÁN KORÁBBAN INGATLANOKKAL RENDELKEZETT GHÁNÁBAN ÉS UGANDÁBAN IS.

Balogh volt feleségéről, a Fidesz jelenlegi nemzeti vagyonért felelős miniszteréről egyébként nemrégiben, a vagyonnyilatkozatából derült ki, hogy már második férjétől, Bártfai Bélától is elvált, a nevét is leadta, így már nem Bártfai-Mager Andreaként, hanem csak simán Mager Andreaként kell hívni hivatalosan.

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: