Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Fideszék gyomorforgató kommunikációja onnan indult, hogy Jakab Péter, a Jobbik elnöke feltöltött egy fényképet azzal címmel, hogy “gyermek korom kedvenc íze” és a képen az volt látható, hogy Jakab parizeres kiflit készül enni. 

Jakab Péter fényképre ordenáré prolizásba kezdett a kaviárt zabáló Fidesz elit, csak éppen elfeledkezett róla, hogy magyarok milliói épp ezekben a percekben is parizert vacsoráznak, mert arra van pénzük és amúgy finom kaja.

Most Szabó Tímea, a Párbeszéd pártelnöke bosszantja fel az osztrigán és homáron egyre kövérebbre dagadó Fidesz elitet:

Azt hallom, hogy a párizsi és a pirosarany a Fidesz szerint proli dolog. Dömötör Csaba még ma is ezen viccelődött a parlamentben.

Hát akkor ezennel csatlakozom Jakab Péterhez, és merem állítani, hogy több millió magyarhoz hasonlóan akkor én is proli vagyok.

Értem én, hogy Orbán Ráhelnek 20 milliós karórára is futja, Szijjártó adriai luxusjachton bekkeli ki a járványt, Rogán pedig másfél milliárdért készült éppen felvásárolni fél Borsod megyét, de az ereszcsatorna-jobboldal jobban teszi, ha időnként kinéz a lesötétített Audikból, és meglátja a valóságot.

Milliók maradtak munka és valódi megélhetés nélkül a válság alatt, ezért a vacsorájukon való gúnyolódás és a lopás helyett esetleg ideje lenne magukon kívül másokon is segíteni!

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: