Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A héten jelenete be  Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke az InfoRádióban, hogy a pártja nem veszt részt az ellenzéki előválasztáson, nem fognak össze senkivel sem.

Hatalmas mentőövet dob a Magyar Kétfarkú Kutya Párt Orbán Viktornak, most nem viccelnek: bejelenték, hogy nem állnak be az ellenzéki összefogásba és az országos listaállításhoz szükséges 71 körzetben terveznek jelöltet indítani, ebből már 60 embert megtaláltak.  A pártvezető hangsúlyozta, hogy az MKKP senkivel nem fog össze, külön indul.

“Esetleg ha megvalósulna egy teljes összefogás, amiben benne lenne a Fidesz is, az MSZP, a Volner, a Jobbik, ahhoz természetesen már mi is csatlakoznánk, de ezt én egyelőre nem látom megvalósulni.”  –tette hozzá.

A bejelentés után az ellenzéki Facebook csoportokban kitört a népharag, elégé egyértelműen elküldik melegebb éghajlatra a szebb napokat is megélt formációt.

Koppány azt írja, hogy: srácok ezt nagyon nem kellene. Nem lesztek így mások mint egy kamupart. Sőt rosszabbak. Ez nagyon nem lesz így jó.

Sándor két egyenes kérdést intéz a pártoz: És akkor a kormányváltás le van sz@rva? És röhögünk egy jót majd 4 évig szívunk ismét?

Tamás azt írja, hogy mindig is gyanús volt, hogy honnan is van a MKKP-nak 100 millája arra, hogy tele ragasztgassa az országot, olyan óráspalkátokkal, amivel végül is az ellenzéket tették komolytalanná.

Éva megjegyzése is lényegre törő: Szégyen! Fidesz csicskák lettek!

Tünde is eléggé kibukott a híren: Ez a nép megérett a kihalásra. Szeretem ezt a mozgalmat, de ez f&ság. én kérek elnézést, de a búrám tele van azzal, hogy folyton a saját ellenségeink vagyunk, így a büdös életben sosem kérhetjük el ezt a beteg, álszent lopós bagázst.

Zsolt pedig azt írja, hogy egyáltalán nem csodálkozik ezen, hiszen az összes önkormányzatba, ahova a MKKP bekerült mást se csinál, csak az ellenzéket járatja le. Hol az MSZP-t, hol a DK-t, hol pedig a Momentumot. Vajon miért?

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: