Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Gyermekvédelemre van 2 perce?- fogad a kérdés belépve az egyik fővárosi Tesco áruházba belépve. Kiderült az SOS Gyermekfalu alapítvány az a hiteles gyermek védő szervezet, aki diákmunkásokat küldött a járványba tarhálni.

Gyermekvédelemre van 2 perce?- fogad a kérdés belépve az egyik fővárosi Tesco áruházba belépve. Reflexből visszakérdezek: diákmunkás vagy ugye? Igen! Válaszolja az egy lányból és fiúból álló pár fiú tagja.

Majd megkérdezi, hogy hallottam-e már az SOS Gyermekfalu Alapítványról. Jön a szokásos duma, támogatás ilyenek.

Azért nálam nagyon igyekezni kell egy szervezetnek, hogy totálisan leradírozza magát. Nos, kedves SOS Gyermekfalu, gyermekvédelem dumával kiküldeni diákmunkásokat egy közepesen zsúfolt áruházba pénzt lejmolni, azt hiszem egy gyermekvédő szervezet hitelességének az alja.

Ráadásul teszitek ezt úgy, hogy az újságokból és a számokból világosan látszik, hogy bizony szépen mennek fel a járványügyi mutatók és a felesleges konzultálásokat limitálni kell. Igen olt rajtuk maszk. Egyszerű szövet. Legalább hozzájuk vágtattok volna egy FFP2-őt, de semmi.

Egyébként meg a Tesco is elmegy a francba, hogy engedélyt adott erre az alapítványnak… Nem ragozom, szerintem mindenki érzi, hogy ez hiper gáz.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: