Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Jobb ha szembenézünk azzal, hogy mindig lesznek az ellenzéki oldalon, az Isten olyan barmai, akinek Orbán Viktor nagyon hálás lehet. Nincs új a nap alatt, csak mindig másképp lesz ez becsomagolva.

Hatalmas hullámokat vet, hogy a Kétfarkú Kutyapárt bejelentette, hogy nem indul el az ellenzéki előválasztáson, hanem legalább 71 választ körzetben az összefogás jelöltjére rá fognak indítani 2022-ben a normál választáson jelöltet.

Tegnap készítettünk egy összeállítást arról, hogy micsoda népharag zúdul rájuk. Egyébként szerintünk is jogosan. Azonban az is tanulságos, hogy a párt politikusai, aktivistái erősebb szimpatizánsai, pont ugyan olyan arroganciával és nevetséges érvekkel védik a döntésüket, ahogy anno az LMP vagy az Együtt próbálta megmagyarázni, miért is nem gáz az, ha megosztják az ellenzéket.

Ahogy az LMP és az Együtt esetében sem működött az, hogy szépen higgadtan levezetjük,  hogy a választási rendszer ilyen meg olyan, és a győztes kompenzáció miatt meg a billegő választókerületekben ennyi meg annyi mandátumot fog veszteni a Fidesszel szemben az ellenzék, így ne legyen illúziónk a Kétfarkú Kutyapárt esetében sem fog ez eredményre vezetni.

Azt is letudnám szépen írni, hogy hogyan működik a választói magatartás, hogy mi a Condorcet-győztes, meg mit jelent, ha egy adott szavazási rendszer nem felel meg a Condorcet-kritériumnak és emiatt van támogatottságuk és emiatt gáz, hogy elindulnak. De ezek valószínűleg olyan tudományos paradigmák,  melyről soha nem is hallottak, nem is értik és mindenről csak azt hiszik, hogy azért van mert ők a tutik.

Olyan ez tetszik, tudni mint az egyszeri paraszt gyerek aki nem ismeri a gravitáció törvényeit, és kiugrik egy toronyból de ő frankon azt hiszi, hogy repül. Látszólag és érzés szempontjából repülésnek is tűnhet, de a külvilágnak látnia kell, hogy ő zuhan. Lehet benne erősíteni, hogy hű apám te repülsz. Meg azt is, hogy te barom zuhansz. Az, hogy valóban repült vagy zuhant ő csak akkor fogja sejteni, amikor földbe csapódott és az a baromi nagy fájdalom érteti meg vele, hogy ő nem repült.

Ezért jobb ha beárazzuk azt, hogy mindig lesznek az ellenzéki oldalon az Istennek olyan barmai, aki hatalmas szívességet tesznek Orbán Viktornak. Akik frankón azt hiszik, hogy ők aztán baromira különbek mindenkinél, de közben pont ugyan olyanok, ha nem rosszabbak.

Persze ha tárgyilagosak akarunk lenni, azért ennek van szervezeti oka is. Sem az LMP, sem az Együtt, sem a Kétfarkú soha nem lett politológiai értelemben néppárt. Már bocsánat, de ezek a formációk sokkal jobban hasonlítanak egy 100-150 fős önhülyítő körre, ahol pár tíz ember dönt, mintsem valódi a társadalom minden szegletét és áramlatát lefedő tömegpártra.

Azon a pár négyzetméteren és abban a pár 100-as buborékban, ahol ők léteznek, ami az ő világuk, baromira erősek. Ezt hívják társadalmi szegregátumnak. Ebbe a világba bekiabálni nem lehet, hiszen az csak külső támadás.

Ők a nap 24 órájában csak azt erősítik magukban, hogy frankók. Egy kétmondatos érv ezt nem fogja ledönteni, csak a pofára esés képes kinyitni a szemeket. Emlékeztek, Együtték is meg LMP-ék is tyű de okosak lettek, miután kiderült a választások estéjén, hogy miattuk lett újra kétharmad?

Mondhatjátok, hogy f@sza, az érvek nem működnek, akkor várjuk meg, hogy 2022-ben kiderüljön, hogy bizony jó pár körzetben azért bukott az ellenzék, mert a kutya jelölt elvitt annyi szavazatot?

Semmi képen ne várjuk ezt meg, de te hogyan kezelnéd azt az embert aki ki akar ugrani egy toronyból, mert azt hiszi, hogy frankón repül? Na, hát pont így kell kezelni a Kétfarkúékat is. Nyilván el kell nekik mondani, hogy öcsém nem tudsz repülni, de ha még is ugrik, mit tudsz már tenni? Sajnálod szegény Isten barmát.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: