Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

DK: Nevetséges aprópénzzel szúrja ki a vendéglátósok szemét a kormány bértámogatás címszó alatt A párt szerint a kormánynak „esze ágában sincs” kezelni a válságot.

A sajtó számolt be arról, hogy egy népszerű, budapesti kávézó kirakatára kiragasztották a tulajdonosok, hogy mennyi bértámogatást kaptak a kormánytól.

Majd’ négy hónap várakozás után alkalmazottanként nagyjából tízezer forint jutott összesen nekik, ami gyakorlatilag semmire sem elég – ismerteti Molnár Csaba, a Demokratikus Koalíció közleményében.

A párt szerint felháborító, hogy ilyen „nevetséges aprópénzzel szúrja ki a pánikkormány a bajba jutott vendéglátósok és alkalmazottak szemét”.

„Miközben Semjénnek vadászati világkiállításra, Kövér Lászlónak szőnyegekre, Matolcsynak pedig műtárgyakra jut milliárdnyi közpénz, a bajba jutott vállalkozókat képesek hónapokig várakoztatni, majd pedig minimális pénzt hozzájuk csapni” – nehezményezi Molnár Csaba, aki szerint „teljesen egyértelmű, hogy Orbánéknak esze ágában sincs kezelni a válságot, és nem szimplán tehetségtelenek a kormányzáshoz, hanem kifejezetten aljasok is”.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: