Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A 2000-es évek végéig azt hallgattuk, hogy azért sz@r a magyar foci mert nincs elég pénz beletéve. Jött Orbán és most már nem igaz, hogy kis pénz, kis foci. De a magyarok játéka még sem lett sokkal nagyobb. Most a Kisvárda sportigazgatója rájött mi is a gond: kapaszkodj meg a nők tehetnek mindenről.

Révész Attila, a Kisvárdának a sportigazgatója volt az MTVA sportműsorának vendége, ahol elárulta, hogy igazából Kisvárdán megfejtették kik is magyar labdarúgás valódi sírásói , kapaszkodj meg a nők. De ne rohanjunk ennyire előre.

Kisvárdára még Seszták Miklós minisztersége idején ömlött rengeteg pénz a helyi futballba, de ebből persze véletlenül sem az utánpótlásképzés feljavítása valósult meg, hanem a világ minden részéről vásároltak össze kétes értékű légiósokat.

Pénz ide vagy oda, van egy nagy ellensége a magyar labdarúgás sikerének, méghozzá a házi munkával férjüket lefárasztó focista feleségek.

A műsorban Révész a beszélgetés végén elárult egy érdekes részletet is a kisvárdai mindennapokról. A Nemzeti Sport összefoglalója szerint Révész arról beszélt, hogy: „Korábban alkalmazott technikát vettünk elő azzal, hogy a feleségekhez, barátnőkhöz szóltam. Meghívtuk őket, beszéltem velük, és tőlük kértem számon a játékosok teljesítményét.

Mindenkihez más hangon kellett szólni, de vállalták, hogy minden eszközzel a segítségünkre lesznek, és megértetik a párjukkal: nekik az elsődleges feladatuk az, hogy a pályán jó teljesítményt nyújtsanak. Részletekbe nem szeretnék belemenni a beszélgetéseket illetően, mert voltak olyan diszkrét kérdések, amelyekre a szájukat elhúzva válaszoltak, de a felelősségüket szerettem volna éreztetni velük.

Jön a jó idő, és nem azt szeretnénk, hogy a kisgyerekeikkel és a kutyával a városban sétálnak majd és jól érzik magukat, hanem azt, hogy a férjüket otthon engedik aludni, akik ne a kisgyerekkel egy szobában legyenek, és ne várják el azt, hogy éjszaka a futballista keljen fel a gyerekhez, mert ez nagyon sok esetben előfordult.

Úgyhogy arra szerettem volna a hölgyeket ösztökélni, gondolva itt elsősorban a külföldi játékosok párjaira, hogy ha szeretnének Magyarországon, ilyen jó körülmények között maradni, akkor nekik is feladatuk van, és a barátjukat, férjüket a legjobb állapotba kell hozni.” De kitért arra is, hogy fontos, meccs után ne terheljék házimunkával a férfiakat.

El nem tudom képzelni milyen beszélgetések mehetnek a meccs után a Kisvárda kispadján.

-Bélám ma nem ment neked
-Jaj spuri ne szekálj, képzeld tegnap az asszony kötelezett, hogy el kell mosogatnom.

Szegény focistákat milyen szörnyű traumák érik, hát nem csoda, hogy így azt a havi két- három meccset amit jó ha játszanak ilyen szörnyen abszolválják.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: