Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ember legyen a talpán, aki ezt az őskáoszt nyomon tudja követni. Egyszerűen bohózatba kezd fulladni Orbánék bénázása: bár lefújták az oltást, de aki oda megy még is beoltják. Lehet, ha a lopás és az aljaskodás helyett többet járna azon az agyuk, hogyan ugorják meg az oltási folyamatot előrébb lennénk.

Pénteken, az utolsó pillanatban úgy döntöttek, elmarad 74 ezer krónikus beteg oltása a hétvégén. Az érintettek csütörtökön este SMS-ben kaptak behívót a kórházi oltópontokra, azonban sokszor hibásan: olyanok is kaptak értesítést, akiket korábban már beoltottak, volt, akit ráadásul másfajta vakcinával. Több embert pedig a lakóhelyétől akár 200 km-rel arrébb lévő oltópontra hívtak.

Az operatív törzs pénteki tájékoztatóján jelentették be, hogy a hétvégi tömeges oltás elmarad, délután pedig már az oltás elmaradásáról kaptak SMS-t az érintettek. Az RTL Klub Híradója szerint még ennél is furcsább a helyzet: péntek esti riportjuk szerint pénteken a kórházak is kaptak értesítést az országos kórház-főigazgatóságtól, melyből kiderült, hogy a vakcinákat mindenképp kiszállítják, hétvégére pedig telephelyenként, ügyeleti jelleggel 1-5 oltóhelyet kell biztosítsanak, ha esetleg olyan ember jelenne meg az oltóponton, aki nem értesült arról, hogy elmaradt az oltás.

A 444.hu szerint Twitteren bukkant is már fel beszámoló arról, hogy volt, aki fogta magát, és az eredeti SMS-ben megjelölt időpontra ellátogatva simán meg is kapta az oltását.

Szóval azért ez már bohózat, komolyan kedves Fidesz fiúk, ha egy kicsit kevesebbet járna az agyatok a lopáson meg az aljaskodáson, akkor lehet még ezt a nem túl bonyolult feladatot is meg tudnátok ugrani, mint a világ igen sok másik országa.

Ja, hogy most valódi tettek kellenek és nem lehet propaganda hazugságokkal elhazudni, hogy valójában nem értettek sémihez, az egy más kérdés. Most legalább mindenkinek világossá vált, hogy semennyire sem vagytok kormányképesek.

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: