Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Gulyás Gergely a fideszék egyik miniszter a következőket bírta mondani: a sajtóban megjelentekkel ellentétben az oltási program egy percre sem állt le. Gergelyt csak a saját kormánya által kiküldött SMS-ek cáfolják.

A miniszter szerint kisebb zavarok lehetnek egy ekkora méretű programnál. Szerdáig további 400 ezer embert terveznek beoltani– közölte a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában. (Azt mi tesszük hozzá, hogy  akit eddig terveztek az se sikerült)

A miniszter úgy gondolja, hogy kisebb zavarok egy ekkora logisztikai akciónál lehetnek, de összességében Magyarország már most is második az EU tagállamai között az oltási rangsorban, és az a cél, hogy az elsők legyünk – mondta.

Majd azt bírta mondani, hogy a sajtóban megjelentekkel szemben az oltási program egy percre sem állt le. Egyedül az AstraZeneca-vakcinával való oltást függesztették fel, de a jövő hét második felében ezt is megkapják az emberek. (Végül is, ami a kormánytól jött SMS-es, hogy elmaradnak a hétvégi oltások nyilván nem ezt jelenti)

Még arról is beszélt, hogy sajnos a baloldal a legnagyobb válsághelyzetben is a „minél rosszabb, annál jobb” elvéből indul ki, és ebből egyenesen következik az oltásellenesség. Olyan vakcinákkal, amelyeket a magyar hatóságok megvizsgáltak és engedélyeztek, amelyekkel világszerte több tízmillió embert beoltottak, és számukra ez védettséget biztosít, ugyan miért ne lehetne oltani Magyarországon? – tette fel a kérdést.

S zárás képen még beküldött egy ilyet, hogy mindenki felvethessen: a balliberális európai sajtóban sem vitatja senki, hogy a magyar miniszterelnök Európa egyik legbefolyásosabb politikusa, ahogy azt sem, hogy Angela Merkel szeptemberi távozásával az EU állam- és kormányfői közül Orbán Viktor lesz a legrégebben hivatalt viselő kormányfő.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: