Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Megteltek a hatvani kórház koronavírus-kapacitásai- számolt be a heol.hu, Heves megyei regionális újság

Az Albert Schweitzer Kórház COVID-19 igazolt fertőzött és fertőzésgyanús kapacitásai az elmúlt hét folyamán megteltek – nyilatkozta a heol kérdésére az intézmény sajtóreferense, Zelnik Krisztina.

– A harmadik hullám során megállapítható, hogy a korábbiaktól eltérően inkább a 40-50 éves korosztályból kezelünk betegeket, akik közül egyre több az intenzív terápiát, illetve lélegeztetést igénylő. Kérünk mindenkit, a járványügyi intézkedéseket betartva vigyázzunk egymásra – közölte kedden  Zelnik Krisztina.

Szinte naponta nyitnak meg újabb kórtermeket – mondta Müller Cecília. – Az egészségügyi ellátórendszer tehermentesítése mindnyájunk feladata. Alkalmanként egy egész család érkezik kórházba súlyos tünetekkel. Csak a szabályok betartásával lehet megtörni ezt a növekedést.

Müller Cecília elmondta, hogy a legfrissebb adatok szerint 8270 személy van már kórházban, náluk súlyosan zajlik a betegség. Ez az eddigi legmagasabb szám – tette hozzá. 833 fő van lélegeztetőgépen, ez a szám sem volt még soha ilyen magas.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: