Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Tüdőgyulladása miatt ment a kórházba kivizsgálásra csütörtökön Csank János, az NB III-ban szereplő Vác szakmai igazgatója, akivel aztán közölték, hogy bent tartják pár napra. A 74 éves, korábbi magyar válogatott szövetségi kapitányt csütörtök óta a váci kórházban ápolják, állapota stabil.

A csakfoci.hu-t idéző 24.hu azt írja, koronavírustesztet is elvégeztek rajta, az első még negatív volt, de a második pozitív eredményt hozott.

„Annak ellenére, hogy beoltottak, mégis elkaptam a koronavírust. Kicsit rossz volt a közérzetem, gyengélkedtem, éreztem a beszédemen is, hogy gyengébb.

A levegővétel során köhögtem, a tüdőm kicsit „affektált”. Kaptam infúziós kezeléseket. A legjobban az idegesített, hogy lázas sem voltam, mégis tüdőgyulladásom van. Láttam a tüdőmről készült röntgenfelvételeket, ami nem nézett ki jól” – nyilatkozta az ismert edző.

Csank arra gyanakszik, három héttel ezelőtt betegedhetett meg: Igazából nem is tudom, mikor voltam utoljára beteg. Három hete, a csípős hidegben még úgy futottam, mint egy zerge a Sajó-parton. Már akkor éreztem, szúr a tüdőm. Vácon már nem tudtam futni. Meglehet, akkor kapta el a tüdőmet a vírus.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: