Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A Hírklikk nevű ellenzéki portál indított egy felmérést, arra a kérdésre várták az olvasóik válaszát, hogy „Ön kit látna legszívesebben Orbán kihívójaként?” A szavazás ideje alatt több, mint 25 ezer ember vette a fáradságot magának, hogy politikai hovatartozástól függetlenül egy kattintással kifejezze a véleményét.

A portál megjegyzi, hogy általában egy közvélemény-kutatás esetén 1 maximum 2 ezer embert kérdeznek meg, az általuk elindított egy kérdéses felmérésre, több mint  25 ezer válasz érkezett.

A válaszadók hasonlóan majd az előválasztáshoz, Dobrev Klára, Jakab Péter, Márki-Zay Péter, Karácsony Gergely, Fekete-Győr András és Pálinkás József közül választhattak.

Az internetes újság megjegyzi, hogy már a szavazás elején kirajzolódtak az erőviszonyok. 33 százalékkal a legesélyesebb miniszterelnök- jelöltnek Karácsony Gergelyt tartják a Hírklikk ellenzéki olvasói.

A beszámolóból az is kiderül, hogy komoly verseny zajlott a második helyért Jakab Péter és Dobrev Klára között. A két jelölt fej-fej mellett futott. Volt olyan, hogy az egyik, volt olyan, hogy a másik vezetett.

Finisben azonban Jakab Péter rákapcsolt, így a Jobbik elnöke 27 százalékkal a második helyen végzet, míg Dobrev Klára 22 százalékkal a harmadik.

Márki-Zay Péter is még két számjegyű támogatót tudhat maga mögött: 10 százalék látná őt szívesen a miniszterelnöki székben.

Pálinkás Józsefet 3 százalék, míg a Momentum nevű formáció elnöke, Fekete-Győr András legutolsó helyen végzett a maga 2 százalékával.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: