Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Juszt László rettenetesen helyretette a Fidesz egyik főokoskáját Facebookon. Íme a teljes írás:

Vágó István barátom téved, amikor leírja, hogy Menczer Tamás “bukott sportriporter”.
Hogy bukott-e, azt nem tudom, mert soha nem láttam a képernyőn, így ottani ténykedését megítélni nem tudom.
De hogy nem volt sportriporter, az biztos. Sportriporter volt Gulyás Gyula, Szepesi György, Szűcs Ferenc, Novottny Zoltán, Vas István Zoltán a rádióban és Vitray Tamás, Szőnyi János, Vitár Róbert, Gyulai István, Knézy Jenő, Dávid Sándor, Gulyás László, Komlósi Gábor, Gundel Takács Gábor, Palik László, Héder Barna a Tv-ben. De a fent említett úrra nem emlékszem.
Olvastam viszont egy kétes értékű külügyminisztériumi államtitkártól, aki erre a névre hallgat.
Olvastam, amint kioktatta a HVG munkatársait, hogy ne legyenek kíváncsiak arra, hogy miért vásárolt a külügy 16.000 használhatatlan lélegezető gépet 300 milliárdért?
Olvastam ugyanettől az államtitkártól egy nagyon demokratikus mondatot, mely szerint „Úgy látszik, külügyminiszter úr még nem rúgott ki elég embert, még mindig szivárognak a dokumentumok.”
De azt is tőle olvastam 2020 júniusában, hogy “Vácon a Celitron nevű cég már megkezdte a világ egyik legjobb lélegeztetőgépének, a Panther 5-nek a gyártását, rövid időn belül ezer ilyen gépet használhatnak majd a magyar kórházak.” Na erről például azóta sem hallottam semmit.
Olvastam egy a magyar követségeknek küldött körlevelét is, amit a Telegraph hozott nyilvánosságra. Ebben azt írta, hogy “a kampány segítése érdekében gyűjtsenek negatív nyilatkozatokat menekültekről – beilleszkedési problémáikról, oktatási nehézségeikről és no-go zónákról –, és olyan külföldön élő magyarokról, akik beszélnének negatív tapasztalataikról.”
És mint kiderült az üzleti vénája is remek. Ő osztotta meg velünk, hogy “hazugság, hogy nem fogjuk tudni eladni a felesleget”. Jó! Hazugság. Vagy nem?
Visszatérve a kiinduló pontra. Hogy sportriporternek milyen volt, nem tudom, de hogy a világ egyetlen valamirevaló Külügyminisztériumában nem élne meg, abban biztos vagyok.

Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: