Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Az ATV Start műsorvezetője, Kárász Róbert másfél héttel azután, hogy megkapta a Covid elleni kínai fejlesztésű oltást, megbetegedett, mégpedig koronavírusban. 

„Iszonyatosan rosszul érzem magam. Nem vagyok egy nyavalygós ember, jól bírom a strapát, de be kell vallanom, éjjel halálfélelmem volt” – árulta el a köhögésrohamaival küszködve Kárász Róbert a Blikknek, aki a szokásos tünetek – láz, köhögés, valamint a szaglásának és ízlelésének elvesztése – mellett nagyon komoly ízületi és egyéb fájdalmakkal küzd.

„Az egész testemen rettenetesen fáj a bőr, olyan érzés, mintha mindenhol le lennék égve.
Ha hozzáér bármi, például a paplan, olyan, mintha egyszerre szúrnának meg mindenhol” – árulta el a műsorvezető, aki szinte azonnal, az első tünetek jelentkezésénél elkezdte szedni a favipiravir nevű gyógyszert, s egy olyan szerkezetet is beszerzett, amellyel ellenőrizni tudja a véroxigénszintjét.

 

A műsorvezető most állandóan méri véroxigénszintjét: ha 91 alá megy, kórházba kell mennie.

„A teáskancsót felemelni is olyan erőfeszítés, mintha sokkilós súlyokat emelgetnék, két lépés kifáraszt” – magyarázta, majd el is köszönt, ugyanis a lapunkkal való pár perces beszélgetés is teljesen kimerítette.

Az ATV a héten még jobban szigorította a járvánnyal kapcsolatos szabályait. Eddig is hőmérséklet-ellenőrzés után és szigorúan csak maszkban lehetett a televízió épületében tartózkodni.

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: