Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Még most is aljaskodnak, Komló fideszes polgármestere egy tollvonással elszedte az ellenzéki képviselők fizetésének közel kétharmadát.

Polics József arra hivatkozott, hogy jelenleg nincsenek testületi ülések, így nem dolgoznak a képviselők. A Komló összeköt egyesület képviselői szerint megalázó, hogy a fideszes frakció tagjai viszont a teljes bérezést kapják – a polgármesterrel együtt. Az ATV Híradó riportja.

Először szóhoz sem jutottak a baloldali képviselők, amikor megtudták, hogy 220 ezer forint helyett havonta csak 60 ezer forint érkezik majd fizetésként a számlájukra. A veszélyhelyzet miatt ugyanis a polgármester testületi szavazás nélkül, saját hatáskörben döntött a fizetéscsökkentésről. A képviselők nem értik, miért nem saját magán kezdte a spórolást a város első embere.

Polics József a döntést azzal indokolta, hogy jelenleg nincsenek testületi ülések, így nem dolgoznak a képviselők.

A Komló Összeköt frakcióvezetője szerint azonban a polgármester tévesen állítja azt, hogy a képviselőtestület nem dolgozik, így nem is jár a tagoknak a teljes bérezés sem. Barbarics Ildikó híradónknak azt mondta: szerintük mindez csak kifogás. „Megalázó szégyenteljes arra hivatkozni hogy a képviselők nem dolgoznak. Természetesen mindenki teszi a dolgát, mind a hivatali képviselői munkát, mind a területi munkát illetően” – szögezte le.

Az MSZP országgyűlési képviselője, Szakács László – aki maga is Komlón lakik – híradónknak azt mondta: a fizetésmegvonás Polics József bosszúja a város fejlesztésével kapcsolatos vita miatt.

A Komló Összeköt Egyesület frakcióvezetője azt állítja: a polgármester csak az ellenzéki képviselők bérét csökkentette, miközben a fidesz frakcióban mindenki a teljes fizetését megkapja.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: