Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Megerősítette a rendőrség a Magyar Hang azon értesülését, miszerint a január 2-án a polgármester, Bálint Istvánné (Fidesz-KDNP) által a járványügyi szabályok ellenére Bicskén megrendezett évnyitó koncert és politikai évértékelő miatt indult eljárást lezárták, a felelősséget megállapították és bírságot szabtak ki.

Fittyet hány a saját főnöke, Orbán Viktor  által meghozott járvány ügyi korlátozásokra Bicske város fideszes polgármestere és saját önfényező dzsemborit tartott még az év elején.

A Magyar Hang azt írja, hogy a rendezvényre sok bicskei elfogadta a polgármester meghívását  hiszen akkor már hónapok óta tiltottak voltak a tömegrendezvények, és sokaknak hiányzott a közösségi élmény.

A polgármesteri invitálás miatt pedig sokan azt gondolhatták, hogy egy, a szigorú szabályok ellenére is megtartható eseményen vesznek részt. A rendezvényre ingyen forralt borral csalogatták a város polgárait, miután hatott az ingyen bor meg is hallgathatták Bálintné magasröptű évértékelőjét. Hát ezért az önfényezésért, tényleg kár lett volna betartani a szabályokat.

A rendezvény miatt öt eljárás is indult: egy közigazgatási hatósági eljárás és négy szabálysértési eljárás. Összesen négy személyt büntetett meg az eljárást lefolytató Székesfehérvári Rendőrkapitányság, egy személyt közigazgatási bírsággal, három személyt szabálysértési pénzbírsággal sújtott. Ezen személyek egyike a bicskei fideszes városvezető.

A Magyar Hang megtudta, hogy  a rendőrség által elmarasztaltak között a város polgármestere, Bálint Istváné is szerepelt.

Bálint Istvánné nem egy egyszerű kisvárosi városvezető, a Felcsút szomszédságában fekvő város, Bicske polgármestere egyben Mészáros Lőrinc válófélben lévő felesége, Kelemen Beatrix televíziócsatornáit üzemeltető cég igazgatóságának is a tagja. Bálintné korábban az Echo Tv igazgatóságának is tagja volt.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: