Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Karácsony Gergely így emlékezne meg a járványban elhunytakról, és köszönné meg a frontvonalban dolgozók munkáját.

Budapest is csatlakozik az európai nagyvárosokat tömörítő Eurocities legújabb kezdeményezéséhez, amelynek részeként jövő szerdán, március 24-én egy perc némasággal emlékezik meg a koronavírus-járvány áldozatairól, és mindazokról, akik bármilyen módon elszenvedik a járvány következményeit – közölte Facebook-bejegyzésében Karácsony Gergely főpolgármester.

Március 24-én délben egy percre megáll a közösségi közlekedés Budapesten, hogy megemlékezzünk a járvány áldozatairól, és megköszönjük mindazok munkáját, akik a frontvonalban küzdenek a járvánnyal, orvosoknak, rezidenseknek, ápolóknak, mentősöknek, és azoknak is, akik munkájukkal a korlátozások idején is működtetik a városainkat és Magyarországot.

Karácsony szerint a szombati és a pénteki halálozási adatok alapján egymillió főre vetítve Magyarországon haltak meg a legtöbben egész Európában.

Az emlékezés és a hála gesztusai nem az egyre alpáribb hangú politikai viták felhangosítását, hanem éppen azok lehalkítását célozzák – tette hozzá Budapest főpolgármestere


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: