Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Orbán Viktor haverjának dubaji kiruccanása már a Fidesz miniszternek is sok volt. Eligazították a Fidesz milliárdost a parlamentben.

Lesz-e következménye Mészáros Lőrinc nyaralásának? – tette fel a kérdést a parlamentben Kocsis-Cake Olivio, a Párbeszéd képviselője.

Az ellenzéki politikus felidézte, hogy Orbán Viktor miniszterelnök az Európán kívüli utazások szigorításáról beszélt, majd “Orbán Viktor barátjáról, az állami beszerzések állandó nyerteséről, Mészáros Lőrincről” ezután derült ki, hogy Dubajban járt a március 15-i hosszú hétvégén.

Hozzátette: nagyon nincs rendben, hogy az, aki mindenét a magyar adófizetőknek köszönheti, így viselkedik. Lesz-e következménye Mészáros Lőrinc nyaralásának? – kérdezte.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter hangsúlyozta, a kormány álláspontja nem változott, nemcsak a politikusoknak, hanem az üzleti élet szereplőinek is példát kell mutatnia a járványhelyzetben. Felelőtlenség és nem elfogadható az, hogy valaki most jár Dubajba – közölte. Hozzátette:nem ismeri a miniszterelnök barátait, így azt sem lehet kizárni, hogy ha valaki az elmúlt hetekben volt Dubajban, azt üzleti okból tette.

Azt javasolta az üzletembereknek, hogy ne utazzanak Dubajba. Elmondta, ha van az ellenzéknek javaslata bizonyos külföldi utazások megtiltására, akkor tegye meg.

A miniszter azt mondta, a kormány elvi, erkölcsi iránymutatásokat is adhat, annak azonban nem lehet jogi szankciója.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: