Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A képen egymás hegyén-hátán állnak az oltásra váró idősek. Elképesztően nagy az esélye a megfertőződésnek. Hadházy Ákos szerint szerint a járvány berobbanásában is szerepet játszhattak ezek a botrányos jelenetek.

Ezt a képet egy soproni oltópontról küldték, ahol láthatóan minden feltétel megvan a vírus terjedéséren – írta szerda délelőtt a Facebookon a korrupcióellenes küzdelmével magát széles körben ismertté tett független parlamenti képviselő, Hadházy Ákos.

Azok, akik röviddel az oltás után betegszenek meg (sajnos sok ilyen jelzést kapok), valószínűleg nem a vakcina hatástalansága miatt kerülnek bajba. Inkább a teljesen alkalmatlan, zsúfolt feltételek között történt vakcinázáskor fertőződhettek, miközben köztudott, hogy a vakcinák a MÁSODIK oltás után minimum egy héttel adnak csak teljes védettséget (ráadásul a kínai vakcina esetén 60 év felett még senki nem vizsgálta, hogy mekkora ez a védettség) – emlékeztet az egykori fideszes, majd az LMP-ből is távozó politikus.

Az egyébként állatorvos szakképzettségű és jelenleg is praktizáló képviselő szerint járvány berobbanásában is szerepet játszhattak ezek a botrányos jelenetek.

Az állatokat szokták ilyen szűk helyre terelve oltani, de ott ez nem okoz problémát, mivel egy-egy állomány tagjai amúgy is szorosan egymás mellett élnek, tehát nem az oltáskor fogják elkapni egymástól a betegséget  – jegyezte meg Hadházy, aki meglebegteti: aki ezt a helyzetet előidézte, annak alighanem a törvény előtt kellene ezért felelnie.

Hadházy a Büntetőtörvénykönyv egyik bűncselekményi tényállását másolta be a posztjába:

Az ilyen képeket látva sajnos mindenképpen gondolni kell a Btk 165. paragrafusára, ha az oltások „megszervezésének” felelőseire gondolunk:

” Foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés

165. § (1) Aki foglalkozási szabály megszegésével más vagy mások életét, testi épségét vagy egészségét gondatlanságból közvetlen veszélynek teszi ki, vagy testi sértést okoz, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) A büntetés

a) három évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény maradandó fogyatékosságot, súlyos egészségromlást vagy tömegszerencsétlenséget,

b) egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény halált,

c) két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény kettőnél több ember halálát okozza”


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: