Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Soha nem látott mértékben szabadult el a vírus a hazánkban, a 444 adataiból kiderül, hogy Európa legrosszabb számait produkáljuk. Eközben Orbán teljesen elvesztette valóságérzékelését.

275 újabb áldozat, majdnem 1 500-an vannak lélegeztetőgépen, 1 265 új fertőzöttet találtak. A hazai tesztelési kapacitás felső határának tűnő 40 293 teszt 28 százaléka lett pozitív. Ami azt mutatja, hogy bőven van még tartaléka a járványnak, és a kórházakra nehezedő nyomás is marad- ezek a legfrissebb járvány ügyi adatok.

Tegnap beszámoltunk a Bélteczki János, az ózdi Almási Balogh Pál Kórház főigazgatója, az alábbiakban nyilatkozott a helyzetről: Azokat a felvételeket képzeljék el az ózdi kórházban, mint amilyenek tavaly Olaszországban készültek. Ezt éljük meg nap mint nap, óriási terhet ró ránk, mind fizikálisan, mind szellemileg.

A Magyar Orvosi Kamara szigorításokat követel. S a 444 adataiból kiderül, hogy Európában nálunk tombol a legjobban a járvány.

S mi történik? Orbán bemegy a Kossuth rádióba és semmi szigorítást, védekező lépést nem jelent be, sőt a nyitásról magyaráz és hogyan fogják feloldani a kijárási korlátozást, megnyitni az iskolákat.

Erre nem lehet mást mondani, Orbán teljesen elvesztette már a kapcsolatát a valóssággal. Egyszerűen nem képes érzékelni, hogy mi történik és nem ura a helyzetnek. Egyszerűen felháborító, az is hogy az mondja a nyitás az után jöhet, hogy a 65 éven felüli regisztráltak be vannak oltva.

Miért a többek azok nem számítanak? Nem számítanak, akik nem regisztráltak vagy 60 vagy 40 vagy netán 30 évesek, hovatovább 20-as éveiben járnak?

Valószínűleg Orbán nem fogta még fel, hogy a brit mutáns ami a legjobban tombol nálunk a fiatalokat fertőzi meg súlyosan leginkább.

Egyszerűen a pali, ha nem gyűlöletet és viszályt kell szítani az országba, hanem egy problémát megoldani, akkor leszerepelt. Valójában alkalmatlan miniszterelnöknek. Ez a valóság kedves Magyarok!

 


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: