Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Nagyon túlterhelt a rendszer, rengeteg telefonhívást kapnak a háziorvosok, sok fiatal is jelentkezik náluk tünetekkel – ismertette Nemény András, Szombathely polgármestere a járványhelyzetet.
 

A háziorvosokkal beszélve elmondható, hogy nagyon túlterhelt a rendszer, nagyon sokan vannak kórházban. A mentők folyamatosan járnak, hozzák az új betegeket, a betegek között sok fiatal van, és nagyon gyorsan romlik az állapotuk, van akit légzésnehézséggel visznek be, de pár óra múlva lélegeztetőgépre kell tenni – mondta el sajtótájékoztatóján Nemény András, Szombathely polgármestere a Nyugat.hu beszámolója szerint.

A személyzet túlterhelt, egyre több beteg jut egy-egy orvosra, ápolóra. A helyzet mindenképpen súlyos, vigyázzunk egymásra és magunkra, ne kerüljünk olyan helyzetbe, hogy megbetegedjünk és a kórházban kelljen minket gyógyítani, mert a feltételek sokkal rosszabbak, mint az első és a második hullámban – mondta Nemény.

A második hullám idején problémák voltak a kórházuk hűtőkapacitásával, miután sokan haltak meg, ennek elébe menve a kórház újabb hűtőkonténer felállítását kértre az önkormányzati cégtől, amit engedélyeztem – mondta Nemény.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: