Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Először közölt országos politikai közvélemény-kutatást a Civitas Intézet nevű tanácsadó cég, amelyet Kész Zoltán, volt független parlamenti képviselő vezet, ennek legérdekesebb része, hogy már a fideszesek ötöde szerint rossz irányba mennek a dolgok. 

A lakosság 55%-a szerint inkább rossz irányba mennek a dolgok Magyarországon, és 36% elégedett csak. Még a fideszesek 20%-a szerint is rossz irányba mennek a dolgok, és így vélekedik az ellenzéki összefogásban résztvevő pártokat támogatók 93%-a, és a bizonytalanok 60%-a is- derül ki a Civitas Intézet felmérésből

Az intézet kutatása szerint, Jakab Péter a legnépszerűbb ellenzéki miniszterelnök jelölt őt követi  Karácsony Gergely majd  Dobrev Klára Márki-Zay Péter; Fekete-Győr András és Pálinkás József.

Ha most lennének a választások akkor a válaszadók 71%-a biztos elmenne voksolni, ami egy nagyon magas részvételi szándékot mutat és 54% szavazna a Fidesz-KDNP-re,
40% pedig az ellenzéki összefogás hat pártjának valamelyikére, illetve kizárólag akkor szavazna, ha ezek a pártok tényleg összefognak.

A kutatás szerint a Jobbik a legerősebb ellenzéki párt, majd őt követi a DK, Momentum MSZP, LMP és végül a Párbeszéd.

Az összefogásba nem szereplő  Mi Hazánk, 3%-ot kapna, míg  a Kétfarkú Kutya Párt, a 2%-ot érne el.

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: