Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Dévényi István, a Magyar Hang újságírója meglehetősen kiakadt Facebookon Fideszék legújabb húzásán. Változtatások nélkül közöljük az újságíró sorai:

 

Most, hogy három órája vártam már a járványügyi adatokat, aztán nem sokkal dél után megjelent a legfrissebb napi jelentés ezzel a címmel: „Ezekben az órákban átlépjük a 2 millió beoltottat” nagyon, de nagyon elegem lett.

Az egy dolog, hogy még ezt is sikerpropagandára használják, hogy csak azért megvárták a „tájékoztatással” a 12 órát, hogy harsoghassák az egyetlen számot, amit hetek óta agyba-főbe kommunikálnak. De, hogy újságíróként ennyire ki legyen szolgáltatva az ember, és a cenzúrázott médián keresztül az egész társadalom, az szégyen.

Tudósítani akarok a Covid-osztályok működéséről. Meg akarom írni, mit éreznek az orvosok, ápolók, a segítők. A személyes sorsukat. A körülményeket, amelyek között a honfitársaink életéért küzdenek. A jó és a rossz dolgokat egyaránt.
Riportot akarok készíteni!

Az elmúlt napokban szinte minden egészségügyben dolgozó, vagy arrafelé kapcsolatokkal rendelkező ismerősömet mozgósítottam, de a megfélemlítés, a kenyérféltés mindennél erősebbnek bizonyult. Bejutni egy Covid-betegeket is ellátó kórházba újságíróként, az teljesen lehetetlen: minden bejáratot katonák őriznek, és mindenkit ellenőriznek. Fotót, videót senki sem mer csinálni, hiszen beazonosítható lenne az „elkövető”.

Már név nélkül nyilatkozó orvost se nagyon találni, egy vidéki kórház segédápolója talán, de nagyon talán leül velem beszélgetni, hogy noname beszámoljon a „hétköznapokról”.
Gondoljatok bele: Magyarországon titokban zajlik a történelmünk egyik legnehezebb időszaka. Ez az egész felfoghatatlan képtelenség.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: