Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Lövöldözés volt a Capitoliumnál, az egyik rendőr és a támadó is meghalt. Az épületet egy hivatalnok sem hagyhatja el, és senki sem léphet be.

Helyi idő szerint péntek délután lezárták a Capitolium környékét Washingtonban, miután lövéseket hallottak a környéken – értesült a Telex. Egy embert őrizetbe vettek, hárman megsérültek- írta a CNN.

A Capitolium rendőrségének hivatalos közleménye, és Jacqui Heinrich, a Fox News újságírója szerint egy autó belehajtott az épület előtti barikádba. Két rendőr megsérült, a gyanúsítottal együtt kórházba szállították őket.

A rendőrség a további veszély miatt arra kéri a környékben lakókat, hogy kerüljék az ablakokat.

A capitoliumi és a washingtoni rendőrség vezetői egy sajtótájékoztatón azt mondták, hogy két a gyanúsított késsel a kezében szállt ki az autóból- adta hírül a Telex.

Nem reagált a felszólításra, hogy tegye le, megszúrt két rendőrt, ezért meglőtték. Mindhármukat kórházba szállították. Az egyik rendőr sérülése súlyosabb volt, belehalt a sérüléseibe. A támadó helyszíni beszámolók szerint eszméleténél volt, mikor kórházba vitték, de végül ő is meghalt.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: