Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A Dél-Zala Press munkatársa szokatlan kéréssel fordult az illetékes Országos Kórházi Főigazgatósághoz: le akarta fotózni, ahogy beoltják saját magát, ám kiderült tényleg csak a propaganda média tudósíthat.

„Mivel az a szándékom, hogy minél többen adassák maguknak be maguknak a védőoltást, ezért a saját beoltásomról a kórházban szeretnénk néhány fotót készíteni és azokat egy vakcinázásra buzdító cikkben a www.delzalapress.hu weboldalon kívánom megjelentetni” –

Ezzel a kéréssel fordult a Dél-Zala Press munkatársa az illetékes Országos Kórházi Főigazgatósághoz, miután megtudta, hogy megkaphatja a Szputnyik V vakcinát a nagykanizsai kórházban.

Csakhogy a lap azt írja, elutasító választ kaptak az OKF-től, mondván: „Sajnos az alábbi kérelmét el kell utasítanunk. Oltóponton csak a köztelevízió (MTVA, M1) forgathat.”

Mondjuk ilyen kb csak Észak-Koreában fordulhat elő, hogy csak és kizárólag a kormány szócső tudósíthat egy társadalmilag igen fontos eseményről. Hova tovább, még azt is cenzúrázzák, hogy egy újságíró a saját beoltását dokumentálja.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: