Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Gyorsan jött a Deutsch Tamás Telex.hu-s nagyinterjújában elhangzott ócsárolására a Jobbik miniszterelnök-jelöltjének válasza. Jakab Péter, a Jobbik elnöke nem kímélte a fideszes EP-képviselőt és pártját – írja a Blikk.hu.

Ahogy korábban mi is beszámoltunk róla, a Telex.hu készített egy nagyinterjút Deutsch Tamással, ahol szó volt Mészárosról, Orbán viktor önzetlenségéről, korrupcióról az EU-ról és természetesen az ellenzékről is, kiemelten Jakab Péterről.

Jakab nem gasztronómiai élményekről számol be, hanem azt a politikai marketing patikamérlegen kimért látszatot akarja kelteni, hogy ő egy panelproli.
– mondta Deutsch.

A Jobbik elnöke nem késett sokat a válasszal. Deutsch Tamás is megszólalt végre, hogy minősítse az életvitelemet. Szerinte szánalmas, hogy egyszerűen élek, mert biztosan csak megjátszom a „panelprolit”.

Kedves Tamás, attól még, hogy frakcióvezető lettem, nem kezdek el urizálni. Ez nem a Fidesz, ahol lassan a WC-re is luxusrepülővel mennek a ficsúrok.

Mifelénk nem szokás rázni a rongyot, főleg akkor nem, amikor a nép nyomorog. A nép, amelynek a pénzéből élsz, és akik neked csak „panelprolik”.

Több tiszteletet, ha kérhetem! Bár tudom, nektek mindenki annyit ér, amennyije van. Ahogy Lázár János kollégád mondta: „akinek nincs semmije, az annyit is ér”. Kivéve persze Orbán Viktort, akinek te elhiszed, hogy nincs egy forintja sem, bár szerinted 2010 óta mindenkit ő tett itt gazdaggá. Micsoda önzetlen gyerek ez az Orbán Viktor.

Ő nem urizál, ő szegény, csak mindenki más lett milliárdos a környezetében. Szerinted tisztességesen. Szerintem meg hülyének nézel egy országot. Szerinted „pofátlanság” beleszólni, hogyan élnek a Mészáros-félék, szerintem meg provokáció, ahogy élnek. Egy ország provokálása. Ne provokáljatok, Tamás! Üdv: egy „panelproli”


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: