Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Tűz ütött ki a szentendrei Spar áruház raktárában szerdán este – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF). Egy szemtanú beszámolója szerint este 19:10-kor még minden nyugodt volt, negyedórával később viszont már lángokban állt az épület, a füst egészen a Duna-partig mindent elborított.

A szentendrei és a fővárosi hivatásos tűzoltók megkezdték a Dunakanyar körúti épületben a lángok oltását, illetve riasztották a szentendrei, a leányfalui és a szigetmonostori önkéntes tűzoltókat is.

A Dunakanyar körúton lévő Spar üzlethelyiségének raktárépülete 200 négyzetméteren ég, az oltása jelenleg is folyamatban van. Az egész terület kétezer négyzetméter, a kollégák azt próbálják megakadályozni, hogy a tűz továbbterjedjen – tájékoztatta a Blikket a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője.

 

A lángokat este kilenc után sikerült megfékezni, a Spar épülete a Szentendre TV tudósítása szerint teljesen leégett. Nem hivatalos forrásból úgy értesültek, senki sem sérült meg, és a tüzet valószínűleg elektromos hiba okozta. Sem a közeli benzinkút, sem a szomszédos DM épülete nem volt veszélyben.

Kórházba szállították a Spar egyik munkatársát, mert felmerült az enyhe füstmérgezés gyanúja a szentendrei tűzesetnél – tájékoztatta az Indexet Maczelka Márk, a Spar kommunikációs vezetője. Arról is beszámolt, hogy egyelőre nem tudni, mi okozta a tüzet a Dunakanyar körúti áruház raktárában. A tűzoltósági vizsgálat eredményére néhány hétig várni kell.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: