Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Na, ennyire érzi át a magyarok helyzetét Orbán – kezdi Facebook bejegyzését Jakab Péter, a Jobbik elnöke.

A héten, amikor épp megdőltek az országban a halálozási rekordok, amikor egyre többen veszítik el a munkájukat, a vállalkozásukat, a bevételüket, akkor Orbán Viktor bemegy a rádióba, és fociról meg focistákról beszél. – írta Jakab, annak kapcsán, hogy az MLSZ bejelentést tett, miszerint:

Azt szeretnénk, hogy – amennyiben a járványügyi helyzet lehetővé teszi – a lehető legtöbb szurkoló a Puskás Arénában nézhesse a mérkőzéseket, a biztonsági és járványügyi előírások maximális betartása mellett

Jakab megjegyezte azt is, hogy ha egy magyar kapusedzőt kirúgtak Németországban, mert mást gondol a világról, mint az ottaniak, és ez elfogadhatatlan.

Arról nem beszélt, hogy idehaza egy nemzet retteghet az állásáért, ha mást gondol, mint a Fidesz, még akkor is, ha épp egy focista gondol mást. Őt is kirúgják, ha nem igazodik a pártállásponthoz. De a lényeg – legalábbis a miniszterelnök szerint – hogy a magyar fociválogatott akkor is egyben maradjon, ha a kapusa mást gondol a világról, mint a kormány.

Kiemelte azt is: Ja, és nyugodjunk meg, a júniusi foci EB-re mindenki be lesz oltva, szóval lehet focimeccsre menni. Hogy miből, azt nem mondta meg, merthogy se bértámogatásról, se megemelt álláskeresésiről, se fizetett pótszabadságról, se munkahelyvédelemről nem esett szó, mint ahogy arról sem, hogyan segíti a kormány az egészségügyben dolgozókat, hogy sikeresen, anyagilag is megbecsülve küzdhessenek a járvány ellen. Csak a foci számít. Munka, egészségügy, iskola, élet? Az itt sokadlagos.

De a frissen bejelentett középiskolai nyitásról is írt pár sort: Apropó, iskola. Az általános iskolák április 19-én nyitnak, a középiskolák május 10-én. Legalábbis ma épp ezt mondta, holnap talán mást fog. Minden változik. Csak a foci, meg a kormányzás színvonala nem.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: