Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Koronavírusban meghalt az olimpiai bajnok sportlövő, Igaly Diána – erősítette meg Sinka László, a Magyar Sportlövők Szövetségének főtitkára az Origónak. A sportoló 56 éves volt.

Kedden több portál is beszámolt róla, hogy Igaly Diána kórházba került koronavírussal. Akkor a család közleményében azt írta, hogy a sportoló nem érezte jól magát, így elővigyázatossági okokból kórházba vonult.

Fia azt írta a közleményben, hogy bár az egész családjuk kényesen ügyel a rendszeres fertőtlenítésre, maszkviselésre és a biztonságos távolságtartásra, mégis sokakhoz hasonlóan a sportlövő is elkapta a koronavírust.

Állapota azonban nem javult, péntek reggel Sinka László, a Magyar Sportlövők Szövetségének főtitkára az Origónak megerősítette, hogy Igaly Diána elhunyt.

Igaly Diána az egyik legsikeresebb magyar sportlövő volt: 2004-ben Athénban olimpiai bajnok lett, négy évvel korábban Sydneyben bronzérmes. Négyszeres világbajnok, kétszer egyéniben, kétszer csapatban állhatott a dobogó tetejére. Európa-bajnokságot ötször nyert, a magyar bajnokságon 22-szer nem talált legyőzőre.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: