Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Hazug embert könnyebb utolérni, mint a sánta kutyát- tartja a mondás és ez különösen igaz az RTL Klub által szállított Orbán beégésre.

A történet onnan indult, hogy Orbán Viktor a szokásos pénteki rádióinterjújában azt mondta, hogy:Van is egy remek sorrendem. Tehát azt mondták a nemzeti konzultáción, hogy először az iskolákat kell kinyitni, aztán az éttermeket, aztán a szállodákat és utána a jeggyel látogatható kulturális, sportrendezvényeket, mozikat, konditermeket.

Ám a történettel van egy kis bibi, hogy a Nemzeti  Konzultációban egyetlen egy kérdés sem volt az iskolák nyitásával kapcsolatban. Így Orbán egy ordas nagyot hazudott ismét.

Az RTL meg is kérdezte, hogy miért hivatkozott Orbán a nemzeti konzultáció eredményére az iskolanyitásokkal kapcsolatban, miközben a témáról egyetlen kérdés nem volt a konzultációban?

A Kormányzati Tájékoztatási Központ az RTL Híradónak így magyarázta meg, hogy Orbán Viktor pénteki rádióinterjújában miért hivatkozott a nemzeti konzultáció eredményére.

Az újraindítás természetes sorrendje, hogy először azt nyitjuk ki, ami a konzultáció indításakor eleve nyitva volt. – áll a hivatalos magyarázatban.

Most már lehet hangosan röhögni.

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: