Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Koronavírus-fertőzésben április 12-re virradóra meghalt Lövei Csaba tanár, nyíregyházi önkormányzati képviselő, a Szövetségben Nyíregyházáért ellenzéki frakció tagja. A politikust a nyíregyházi Jósa András kórházban kezelték – írja a Szabolcsihír. 

A politikus a 2022-es választásokon szerette volna a Parlamentben képviselni a nyíregyháziakat, ezért indult az idei ellenzéki előválasztáson a Mindenki Magyarországa Mozgalom támogatásával a Párbeszéd Magyarországért színeiben, terveit azonban már nem valósíthatja meg.

Emlékeztetnek, hogy Lövei Csaba a politikába a rendszerváltás idején kapcsolódott be, először az SZDSZ megyei szervezője volt, 2014-ben pedig az Együtt–PM-jelöltjeként listáról lett a nyíregyházi közgyűlés tagja. Öt évvel később, 2019-ben egyéni körzetben nyert, megelőzve a Fidesz városi elnökét.

Lövei Csaba 58 éves volt, három gyermek édesapja. A nyíregyházi képviselő-testületben ő a koronavírus második halálos áldozata, miután ősszel elhunyt Adorján Gusztáv, a Fidesz–KDNP frakcióvezetője.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: