Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Kisebb csodával felérve végződött egy vonatbaleset Pest megyében. Vonat elé hajtott, majd az égő kocsiból élve kiszállt.

Koponya- és bordatöréssel, valamint első- és másodfokú égési sérülésekkel vitték kórházba azt az örkényi férfit, aki éppen a születésnapján hajtott a vonat elé a dabasi vasúti átkelőnél – tudta meg az Index az Országos Mentőszolgálattól.

A születésnap kiemelése csak azért fontos, mert Fekete Sándor már koccintott a barátaival, mielőtt a volánhoz ült; vérében alkoholt találtak. Ez magyarázhatja, hogy nem vette észre sem a MÁVinform szerint jól működő fénysorompó tilos jelzését, sem a közeledő vonatot. Ennek dacára az ütközés után még ki tudott kászálódni a kigyulladt autóból, mielőtt az porig égett.

A rendőrségtől megtudtuk, hogy a Nyugati pályaudvarról Lajosmizsére tartó, S21-es jelzésű személyvonat lassan, 50 kilométer per órás sebességgel haladt, így viszonylag gyorsan meg tudott állni, és nem törte rögtön ripityára a személykocsit, annak sofőrje azonban így is életveszélyesen megsérült.

A 62 éves férfinak tízórás műtéttel varrták össze a tüdejét, és azóta is kómában fekszik – mondták el a fővárosi Merényi Gusztáv Kórházban, amely ügyeletesként felvette az akkor még könnyebb sérültnek gondolt autóvezetőt.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: