Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Bár a Fidesz propaganda azt hazudja, hogy az ellenzék oltás ellenes, Őrsi Gergely, II. kerületi polgármestere egy egyszerű húzással rommá alázta az Orbánisták hazugságát.

Vélhetően az ellenzéki vezetésű II. kerület helyzete el ez ország legnagyobb oltáspárti hirdetését. Ugyanis a Körszállóra kivetítve 15 emelet magas felhívásban kér mindenkit a baloldali városvezetés, hogy oltsák be magukat.

A különleges, a Szent János Kórház felé néző fényfestéssel az önkormányzat arra is el szeretné hívni a  figyelmet, hogy köszönettel tartozunk az egészségügyi dolgozók hősies munkájáért, illetve, hogy fontosnak tartjuk  az óvintézkedések betartását, hiszen csak így fékezhetjük meg a járványt.

A fényfestéssel hívja fel az önkormányzat a figyelmet arra, hogy mindannyian köszönettel tartozunk az egészségügyi dolgozóknak, akik hónapok óta dolgoznak hatalmas terhelés alatt, és a mai napig is igyekeznek mindent megtenni, hogy megfelelő ellátást kaphassanak a betegek- írja Őrsi Gergely a Facebookon

Hozzátette, hogy a Danubius Hotel Budapest homlokzatán jelenhetett meg a fényfestés, hiszen így arra is felhívhatjuk a figyelmet, hogy sokan nem végezhetik megszokott módon munkájukat a járvány miatt, például a szállodák sem fogadhatnak vendégeket. A járvány visszaszorítása mindannyiunk érdeke.

A vakcinákkal életeket menthetünk, ezért továbbra is bíztatok mindenkit, hogy regisztráljanak, és kérjék a védőoltást a https://vakcinainfo.gov.hu/ oldalon- zárja sorait az ellenzéki kerületvezető.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: