Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Ötven napja van lélegeztetőgépen a fideszes képviselő. Bányai Gábor családja Facebookon tett közzé egy bejegyzést, amelyben azt írják: a legrosszabb rémálmainkban sem hitték ezt.

 

Ma 50 napja, hogy Édesapánk lélegeztetőgépre került. Ez az 50 nap február 24-én 5 napnak indult, akkor a legrosszabb rémálmainkban sem hittük, hogy Apa tényleg ekkora bajba került, és hogy vele együtt mi is életünk legnagyobb megpróbáltatása elé nézünk.

A kiskunhalasi, majd a szegedi Orvosok és Nővérek hittel teli kitartó munkájának, valamint az Önök imáinak köszönhetően Édesapánk állapota sokat javult.

A koronavíruson mostanra sikeresen felülkerekedett, az általa okozott károk miatt viszont jelenleg is gépi lélegeztetésre szorul, mélyaltatásban tartják, de folyamatosan harcol azért, hogy ezt az állapotot is legyőzze!

Az elmúlt 50 nap tapasztalatával arra kérünk mindenkit, hogy ahogyan Édesapánk is írta, regisztráljanak és vegyék fel a koronavírus elleni oltást, amint lehetőségük nyílik rá, hogy minél hamarabb véget érjen az a rémálom, amin Édesapánk és mellette sok ezer magyar ember megy keresztül.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: