Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Független műsorszolgáltatásba kezd Friderikusz Sándor. A televíziós műsorvezető április 29-től indítja új beszélgetős adásait, egyelőre hetente egyszer, csütörtök esténként frissítve, amelyek a Facebookon és a YouTube-on is elérhetőek lesznek – derül ki a Blikknek adott interjújából.

Azért vág bele az internetes tartalomgyártásba, mert szerinte a fontos dolgokról, ügyekről és jelenségekről Magyarországon a nagy tévékben már nem nagyon lehet beszélni.

Elmondta azt is, amíg nem látták a nézők képernyőn, az elmúlt négy évet leginkább utazással töltötte, de például azzal is szórakoztatta magát, hogy vadonatúj műsorokat fejben kitalált. De végül elvetette azt a gondolatot, hogy ezeket megvalósítsa, mert, mint mondta, macerás lenne, és inkább megkímélte magát ettől. Arra a kérdésre, hogy viseli az idő múlását, azt válaszolta, hogy jó érzéssel kel, mert már teljesítette a dolgai nagy részét.

Friderikusz Sándor véleménye szerint a mai tévések nem olyan szenvedélyesek, mint ő vagy Vitray Tamás. Hibának tartja, hogy nincsenek önálló gondolataik, és csak a szerkesztők adják kezükbe a kérdéseket. Ezért véli úgy, hogy Magyarországon ez a szakma már megsemmisült.

Az én nemzedékemből jó néhányan nagyon tudták és tudják mind a mai napig, hogy miről szól ez a mesterség, ami persze már köszönőviszonyban sincs azzal, amit ma »televíziózásnak« vagy »rádiózásnak« neveznek
– fogalmazott Friderikusz Sándor, aki azért elárulta, hogy ha egyszer vendégnek hívnák egy műsorba, csak akkor fogadná el az invitálást, ha a műsorvezető a Partizán házigazdája, Gulyás Márton lenne.

A televíziózástól egyébként saját bevallása szerint visszavonulóban van.

Rendben, most évente kétszer hat adásban feltűnök az Életünk történetében késő éjszaka a nagy RTL képernyőjén, de én már ennél többet az országos televíziózástól nemigen akarok, már csak azért sem, mert szerintem a televízió elvesztette egykori jelentőségét, legalábbis idehaza – mondta erről. Szerinte ennek a jelentőségvesztésnek a jele, hogy fontos dolgokról, ügyekről és jelenségekről a nagy tévékben már nemigen lehet beszélni.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: