Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A kínai egyetem kapcsán a Fidesz bemutatott egy olyan forradalmi pénzügyi konstrukciót, ami alapján mindenki szeretne egy családi házat építeni.

Nos, nem olyan régen robbant a bomba, hogy Budapest egyik legértékesebb telkén egy kínai egyetem épül. Ebben még talán semmi durva nem is lenne. Ám kiderültek a pénzügyi konstrukció részletei.

Kína ad a beruházásra a magyar államnak kölcsön 500 milliárdot, a magyar állam kínai cégekkel szépen felépítteti az épületeket, majd utána átadja azt a kínai egyetemnek és az elkövetkező évtizedekben visszaadja Kínának a kölcsönt.

Igazából ez tényleg forradalmi konstrukció. S rájöttem, hogy szeretnék én is ilyen konstrukcióba egy családi házat építeni. Ráadásul most bizonyíthatnak fideszék, hogy micsoda tuti ötlet:

Így vállalkozó szellemű üzleti társam keresem, akivel a Fidesz recept alapján megépíthetem családi házam.

Először is adnod kell nekem egy Duna-parti építési telket, én pedig kölcsön adok neked 40 millát. A házat az én terveim alapján és az én cégemmel kell felépítened, majd elkészülte után kulcsrakész állapotban át kell neked adnod nekem, hogy beköltözhessek, természetesen térítési díj nélkül. Rugalmas vagyok, mert a 40 millás hitelt elég lesz 35 év alatt visszatörlesztened nekem.

Szinte biztos vagyok, hogy a kihagyhatatlan üzleti konstrukciómra tódulni fognak a Fidesz elöljárók, ezért feloldottam a fidesz.hu domain blokkolását, nehogy esetleg emiatt ne tudjanak nálam jelentkezni!

Természetesen be fogok számolni arról, hogy pontosan hány Fidesznyik is jelentkezett, hogy benne lenne a kihagyhatatlan ajánlatomba!


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: