Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Hiába keresik kitartóan volt kollégái, elnémult Kovács László egykori külügyminiszter telefonja. Az aggódó barátok szüntelen hívták az elmúlt héten, de csalódniuk kellett, egyszer sem sikerült elérniük a volt MSZP-elnököt.

A Blikk három hete még utolérte telefonon Kovács Lászlót, hogy érdeklődjünk, miért költözött be egy fővárosi szociális intézménybe. Bár először csak dióhéjban válaszolt, később ő maga hívott vissza minket, hogy aztán az előző esti futballmeccsről és a Kisvárda csapatáról meséljen nekünk derűsen.

 

Hiller István többször is próbálta telefonon utolérni régi jó barátját, azonban nem járt sikerrel. Az a telefonszám, amelyen évtizedeken keresztül értekeztünk, már nem él. Két másik barátjával napokon keresztül hívogattuk, de egyikünk sem érte el – mondta sóhajtva Hiller, a parlament MSZP-s alelnöke, aki pont Kovács Lászlót követte a párt élén még 2004-ben. – Rendszeresen beszéltünk a legutóbbi időkig, aggódunk, hogy mi lehet vele, mert semmit sem tudunk róla – tette hozzá Hiller.

 

A Blikk megtudta, hogy Kovács Lászlót időközben egy másik intézménybe, egy kórházba szállították át.

A politikus családja mintegy három hete egy szűkszavú nyilatkozatban válaszolt a lap érdeklődésére.

– Családunk nevében arra kérem a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a magánélethez fűződő jogainkat. Férjem évek óta nem közszereplő, nem része a napi politikai életnek – írta az exelnök felesége, Kovácsné Lucza Mónika, hozzátéve, hogy férje egészségi állapota folyamatos orvosi ellátást igényel, nyugalomra van szüksége.

– A család igyekszik mindent megtenni gyógyulása érdekében, napi kapcsolatban van vele” – folytatta a feleség, aki kiskorú gyerekükre is hivatkozott, hogy megóvják őt a „szenzációhajhász beszámolóktól”.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: