Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

A magyar egészségügy nem élné túl, ha berobbanna a járvány negyedik hulláma – mondta a fideszes kulturális államtitkár, Fekete Péter csütörtökön a kulturális szféra képviselőinek a hvg.hu információi szerint. Hozzátette, a kultúrában dolgozókat komoly felelősség terheli, és megfontoltan kell kezelniük a nyitást, ugyanis az vissza is üthet.

Az államtitkár beszélt arról is, hogy szerinte a megfelelő átoltottsági szint elérése után a munkát, amit eddig az egészségügyi és rendvédelmi dolgozók végeztek, a kulturális szféra fogja átvenni, ugyanis, az emberek lelki egyensúlyának helyrebillentése azok dolga lesz, akik ebben a szegmensben dolgoznak.

Hangsúlyozta, hogy visszafogottságot vár el, és szerinte nem a bulikat, hanem a lélek megszólítását kell most előtérbe helyezni.

Beszélt arról is, hogy a következő javaslata az lesz, hogy 4 millió beoltott után újraindulhassanak a zárt térben tartott kulturális rendezvények is azok számára, akiknek van védettségi igazolásuk.

Megjegyezte azonban, hogy nincs szó arról, hogy a nyitás kötelező lenne mindenki számára azonnal, és azt meg kell, hogy előzze a megfelelő felkészülés.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: