Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Jakab Péter a Jobbik elnöke is kifejtette véleményét a vakcina-igazolvánnyal kapcsolatban, szerinte a meggyőzés a bölcsek fegyvere, a zsarolás a bűnözőké.

 

Magyarország miniszterelnöke nem bölcs, ezért zsarolja az ország felét egy önmagában védettséget biztosan nem adó vakcinaigazolvánnyal. Meg is győzhette volna őket az oltás fontosságáról, de nem tudta, mert már nem hisznek neki.Túl sokszor csapta be őket.
– kezdte bejegyzését.

 

Azzal, hogy most megzsarolja az ország felét, első- és másodrangú állampolgárokra osztva a magyarokat, nem a beoltottak számát fogja növelni, csak a feszültséget. Arra pedig nincs semmi szükségünk. Meggyőzésre igen. Hiteles emberektől.

Ezután kicsit személyesebbre vette a hangot, és arról beszélt, hogy édesanyja is elkapta a vírust. Ennek kapcsán fejtette ki azt, hogy:

Boldog vagyok, hogy meggyógyult, és nincs a 26 ezer áldozat között. Köszönök mindent a miskolci orvosoknak, ápolóknak. Ők nem Magyarország miniszterelnökei. Sokkal többek annál. Ők nem a hatalomért küzdenek, hanem az életünkért. Én beoltattam magam.Nem egy bűnöző parancsára, hanem a bölcsek tanácsára.

Ha sikerült valakit meggyőznie az oltás fontosságáról akkor annak örülünk Zsarolni viszont soha, senkit nem fogok. A szabad döntés joga mindenkinek jár! -tette hozzá.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: