Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A rendszerváltás legendás politikusa Palotás János a Klubrádiónak nyilatkozva árulta el, hogy ő is indulni fog az ellenzéki előválasztáson – szúrta ki a Hírklikk.

Palotás János egykori parlamenti képviselő, gazdasági tanácsadó-nagyvállalkozó is indulni fog az ellenzéki előválasztáson. Elképzeléséről a Klubrádió április 24-i Klubdélelőtt című műsorában beszélt. Indulási szándékáról levélben tájékoztatta az ellenzéki pártok vezetőit, de még nem kapott válasz.

Palotás János egy évvel ezelőtt adott nagyinterjút a 24.hu-nak, amelyben keményen ostorozta Orbán Viktort: mint mondta, ő maga nem tudja eldönteni, diktatúra van, vagy egy bűnszervezet általi hatalomgyakorlás történik Magyarországon. „Én már a kilencvenes években is azt írtam róla, hogy kisebbségi komplexussal terhelt hatalommánia jellemzi őt” – fogalmazott.

Megjegyezte, ugyan mindent államosít, de csupán azért, hogy azt kijátssza a lobbiköreinek. „Kifejezetten gyomorforgató” volt szerinte a módszer, ahogy 1993-ban mindenkit kiszorított a Fideszből, aki adott esetben a vetélytársa tudott lenni. „Tárgyalni vele nagy kockázat, a legközelebbi szövetségesét is bármikor elárulja, hátba döfi, ha úgy kívánja az érdeke, s ha lehetősége nyílik rá” – fűzte hozzá.

Palotás János 1983-tól vett részt a Magyar Kereskedelmi Kamara kisvállalkozói tagozata munkájában, 1985-88 között társelnöke a szervezetnek. 1988-ban alapítója a Vállalkozók Országos Szövetségének, amelynek az első évben társelnöke.

1990-94 között, lakóhelye, Budapest XVI. kerületének pártonkívüli országgyűlési képviselője volt. 1990-92 között a Magyar Demokrata Fórum frakciójának párton kívüli tagja, majd 1992-94 között független képviselőként tevékenykedett. 1992-96 között a Köztársaság Párt alapítója és elnöke volt.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: