Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Fluor Tomi szerint kicsit olyan volt a hétvégi terasznyitás, mint „egy emberkísérlet”. A szórakoztatóiparban dolgozók munkáját az elsők közt vitte el a vírus, most viszont azon aggódnak, hogy a hétvégi terasznyitás kapcsán kialakult tömegjelenetek miatt akár újabb hullám indulhat el.

Mint ismert, a hétvégén a teraszok kinyitása nagy tömegjeleneteket vonzott minden városban, Budapesten és a megyeszékhelyeken tömegek lepték el a közterületeket, volt, ahol spontán utcabuli alakult ki.

A spontán őrületen többek közt Zacher Gábor toxikológus is kifakadt, szerinte meglesz a böjtje ennek a bulizásnak.

Ámde a zenészek egy része is úgy látja, hogy kissé óvatosabbnak kellett volna lennie az embereknek szombaton és vasárnap – noha megértik azt is, hogy már mindenki vágyott a társasági életre.

A Blikknek Fluor Tomi a következőket nyilatkozta az üggyel kapcsolatban:

Én csak a saját teraszomra ültem ki, mert sejtettem, hogy ez történik majd. Tele volt a város oltatlan fiatallal, egymás hegyén-hátán voltak. Jobban tartok a vírustól annál, mint hogy ilyen tömegbe merészkedjek. Közben értem, hogy mindenki vágyik a szabadságra, de szerintem ez kicsit olyan volt, mint egy emberkísérlet, várni kellett volna még két hetet a teraszokkal.

A cikk szerint a Wellhello első fellépése május 29-én lesz Pápán, Fluor pedig reméli, hogy nem kell lefújni a bulit. Hétfőn autóba is pattant, hogy körbenézzen Budapesten, akkor már nem látott a hétvégi tömegjelenetekhez hasonlókat.

Péter-Szabó Szilvia szerint sem volt jó érzés látni a felvételeket a tömegjelentekről:

Rémisztő volt nézni a képeket, hogy milyen zsúfoltság volt a hétvégén. Megértem az embereket, hogy már depressziósak a négy fal között és szórakozni vágynak, de okosan kell. Mi is voltunk a hétvégén a családommal Solymáron, de kerültük a tömeget (…) Végre látjuk a fényt az alagút végén, nincs szükség egy újabb hullámra.

Jó lenne minél előbb visszatérni a normális kerékvágásba, és talán koncertek is elkezdődnek lassan. Mi, zenészek tavaly március óta ülünk a kispadon, érthetően mi lettünk először korlátozva, s félek attól, hogy nekünk tart majd legtovább a karantén
– nyilatkozta a Blikknek.

A népszerű Curtis a közösségi oldalára a következőket posztolta ki a cikk szerint: Tök logikus, hogy fellépés nem lehet… De mire újra lehetne, jön az új hullám.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: