Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A párt egy Facebook-eseményt hozott létre, amelyhez azt írták: anyák napján bemutatják az embert, aki az elmúlt időszakban megtett 4320 kilométert, felkeresett 39 települést, beszélgetett 71 emberrel és meghallgatott több száz problémát, „hogy bemutassa nekünk a Kevesek Magyarországát”.

Az esemény leírása szerint vasárnap 15 órakor jelentik be, kit indít a DK a miniszterelnök-jelölti előválasztáson. „Ő mindig ott van, ahol az emberek. Kérdez és meghallgat” – írják a jelöltről.

Tegnap a Telex írta meg, hogy eldőlt: a Demokratikus Koalíció EP-képviselője, Dobrev Klára lesz a párt miniszterelnök-jelöltje, aki napokon belül bejelentheti indulását.

Nemrég Kálmán Olg DK-s elnökségi tag azt posztolta Facebook-oldalán: magyar állampolgárként, politikusként, anyaként, nőként egy olyan Magyarországot szeretne, „ahol nincsenek első és másodrendű állampolgárok, nincs eleve elrendelten sorsára hagyott szegény gyermek, nincs sorsára hagyott munkás, diplomás, nyugdíjas, nincs utált és szeretett család, csak család van.”

Kálmán Olga szerint Dobrev Klára egy „ízig-vérig politikusnő”, aki megértést, figyelmet hozhat a politikába, kezelheti a felgyülemlett társadalmi, gazdasági feszültséget, azért, hogy „mindannyiunknak ismét egy élhető, demokratikus, biztonságos hazánk legyen”.

A napokban Vágó István is utalást tett arra, hogy Dobrev ott lehet az előválasztáson.

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke pedig korábban arról beszélt a Telexnek: „hogy a DK-nak lesz-e miniszterelnök-jelöltje, nem tudom. Nyilván ha lesz, akkor az Klára lesz, ha nem lesz, akkor azért nem lesz, mert Klára nem fogja elvállalni”.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: