Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Kora reggel váratlanul kiderült, hogy 100 ezer Pfizer vakcinát beadnak ma. Ehhez az eeszt.gov.hu rendszerben kellett volna időpontot foglalni, azonban az kapásból összeomlott. Így sokan a kórházi oltópontoknál sorban állva reménykednek abban, hogy jut nekik oltás- írja a HVG

Minden jel szerint a magyarok többsége nem vevő a keleti vakcinára, hiába sulykolja az Orbáni-propaganda, a magyaraknak mégis a nyugati Pfizer vakcina kell, ami végre elérhető lett és rögtön giga sorok alakultak ki a kórházak előtt.

A HVG azt írja, hogy hosszú sorok kígyóznak Honvédkórháznál, ahol tömegek állnak sorba Pfizer oltásért. A lap tudósítója azt mondja, már hiába egy kórházi dolgozó 12 körül azt mondta a sorban várakozóknak, nincs több Pfizer, csak AstraZeneca vagy Sinopharm van.

A lap azt is írja, hogy a a Szent Imre Kórháznál is sorban állás alakult ki, ott 12 körül végigment egy rendőr és egy katona, megszámoltak, hányan vannak. Már szóltak, hogy több embert ne engedjenek be a sorba, mert nagyjából annyi a kapacitás mára, mint amennyien már ott vannak.

Az Uzsoki utcai kórháztól azt jelentette a HVG, hogy délelőtt 11 körül 3-400 méteres sor állt Pfizer oltásért, a tömeg folyamatosan nő, percek alatt kb 100 méterrel. 15 perc alatt 40 métert haladtak, ami a sorbanállók szerint gyors tempó.

Egy kórházi dolgozó mindenkitől azt kérdezgette, az első Pfizer oltásért érkeztek-e, és osztogatta az oltáshoz szükséges nyilatkozatokat, itt állítólag még van elég oltás.

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: