Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mint a Hír Hugó is beszámolt róla, hogy összeomlott az oltási időpontok foglalására kifejlesztett weboldal, miután Orbán bejelentette, hogy a Pfizer vakcinára is lehet jelentkezni. Most az Operatív Törzs egy nehezen értelmezhető magyarázattal rukkolt elő:

„Kiss Róbert, az operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese azt mondta, a támadást felelőtlen emberek követték el, ehhez hasonló más országokban is előfordult már.

Kiss a tájékoztató elején közölte, a mai napon terheléses támadás érte az időpontfoglaló informatikai rendszert, amelyben ma Pfizer vakcinára is lehetett jelentkezni.

A rendőr alezredes szerint a támadást felelőtlen emberek követték el, a támadás a receptfelírás rendszerét is érintette, az alkalmazás működésének helyreállítása jelenleg is zajlik.”

Nos, azt nem sikerült értelmeznünk, hogy vajon kik is a felelőtlen emberek, azok akik felmentek regisztrálni időpontra, vagy azok akik nem fejlesztettek megfelelően védett platformot, vagy az, akik mindenféle előkészítés nélkül egyszer csak bejelentették most lesz Pfizer, aztán hetekig nem? (értsd Orbán)

S persze tudjuk, most ezek a felelőtlen gonosz emberek, a kórházak ellen is túlterheléses támadást hajtanak végre, azzal hogy giga sorok alakultak ki a nyugati vakcináért.

Nem kedves barátom, ezt Ti szúrtátok már megint el. Igen, azzal, hogy összevissza kapkodtok, azzal, hogy nem vagytok felkészülve, azzal hogy nem mérte fel a kedves vezetőnk, hogy az a mondata, hogy ma lehet regisztrálni Pfizere, aztán hetekig nem pontosan mekkora tömeget ugraszt rá a weboldalra.

Ja és azért vagytok szánalmasak, mert még csak nem is vállaljátok a felelősséget, csak hülyének néztek minket.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: