Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Telex egyik olvasója küldött egy videót, amely szombaton készült a Deák téren: ezen az látszik, hogy a hétvége estéjére már olyan tűzforró lett a lazítások adta szabadtéri mulatozás heve, hogy még az úgynevezett mulatós estékből elmaradhatatlan vonatozás is előkerült nem sokkal este 9 után.

A portálarról is beszámolt, hogy a közelben ugyan látott este rendőrt, akik igazoltattak itt-ott embereket, a vonatozással azonban nem törődtek. Azt is elmondta, hogy szombat este olyan sokan voltak a Deák téren, hogy a mobilnet sem működött rendesen.

A Telex megkereste a rendőrséget azzal kapcsolatban, hogy a Deák téri tömegben hány ember ellen léptek fel, a BRFK válaszában azt írta, szombat 3-tól másnap reggelig komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzést tartottak a V., VI. és VII. kerületben,

„Az ellenőrzés elsősorban a sűrűn látogatott terézvárosi, erzsébetvárosi és belvárosi szórakozó- és vendéglátóhelyekre, illetve azok közvetlen környezetére koncentrálódott.

A rendőrök 20 fővel szemben szabálysértési feljelentést tettek, ebből 16-ot a maszk használatának hiánya, 4-et pedig a kijárási tilalom megszegése miatt.”

Hozzátették, 26 ember kapott helyszíni bírságot, ebből 10-en azért, mert nem volt rajtuk maszk, 4-en a kijárási tilalom megszegése miatt. Öt embert előállítottak, de két körözött személyt is elfogtak az este folyamán.

Már múlt szombaton is tömegjelenetek alakultak ki a belvárosban, miután 3,5 millió beoltott után megnyithattak a vendéglátóhelyek teraszhelyiségei. Már akkor is sokan voltak az Akváriumban, de a portál olvasójának videója szerint egy héttel később még nagyobb lett a tömeg.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: