Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Kálmán Olga pár napja osztott meg Facebook-oldalán egy posztot, amelyben kifejtette véleményét a kormány koronavírus áldozataival szemben mutatott együttérzés hiányával – írja a Blikk.hu.

 

Magyarország világelső a koronavírus-halálozásban, 26 ezer élet, százezrek gyásza, soha el nem múló fájdalma… Orbán, Hollik! Komolyan kérdezem: milyen emberek vagytok ti?” – írja a bejegyzésben.

 

Ezután gurult el Józsefnénél a gyógyszer. A bejegyzés alatt természetesen nagy lett a vita, de kiemelkedett egy győri asszonyság, aki privát üzenetben is szügségét érezte, hogy megfenyegesse Kálmánt – írja a Blikk.hu.

Le kéne vágni a fejedet, ki kéne irtani az egész családodat a le- és felmenőiddel együtt, te szemét nemzetellenes gyűlölködő rohadék. Van pofád így beszélni a mi drága miniszterelnökünkkel, te sz.rházi, leköpnivaló, hazaáruló, k.rva, strici” – fogalmazott a “nő”.

Ezután Kálmán megosztotta ezt is, ahol, mint írja: FENYEGETNEK. FEJLEVÁGÁSSAL, A CSALÁDOM KIIRTÁSÁVAL, FELGYÚJTÁSSAL. Mert – ahogy fogalmaz a fenyegető – ‘így beszéltem a drága miniszterelnökről’.

Sajnálom, mérhetetlenül sajnálom a hölgyet, … Józsefnét Győrből. Tényleg úgy tudja, hogy nálunk haltak meg a legkevesebben covidban? És tényleg azt gondolja, hogy az igazság kimondása fejlevágást és családirtást érdemel? Na, ennek a mérhetetlen gyűlölködésnek kell véget vetni 2022-ben! Ez az ország többet érdemel!” – írta a bejegyzésben Kálmán Olga.

 


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: