Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Jámbor András, aki a Mérce korábbi főszerkesztője is volt, most Budapesten Józsefváros-Ferencváros közös választó kerületében képviselőjelölt a Facebookon osztotta meg a véleményét a Partizán botrányfilmjéről.

Ez nem egy bozótos. Ez egy ház, ahol szavazópolgárok laknak, akik minden valószínűség szerint a Fideszre szavaznak az ukrán határ mellett.

Egészen elképesztő a Partizán  videója a csaló kettős állampolgárokról, akiket maffiaszerűen jelentenek be az országba hamis papírokkal, majd felveszik as ukránnál jobb nyugdíjat, megkapják azt a TB ellátást, amiből 2 hónapja zárt ki 60 ezer honfitársunkat a Fidesz, a nap végén pedig ideszállítják őket és leszavaznak a kormánypártra.

Nem azzal van a problémám, hogy kárpátaljai magyarok megkapják a kettős állampolgárságot, hanem azzal, hogy 10-15 ezer kamu kettős állampolgár szavaz az önkormányzati és országgyűlési választásokon, és elveszik a helyiek esélyét, hogy visszaszerezzék a kontrollt a saját életük fölött.

Mindezt pedig elnézi a magyar állam, a kormány tud róla és nem csinál semmit. Persze, hogy nem csinál, hiszen a Fideszre szavaztatják le ezeket az embereket.

A Partizán videója után a minimum lenne a kettős állampolgárok és a Szabolcs megyében házanként akar 50-60 bejelentett személy átvizsgálása . De valójában fel kéne göngyölíteni ezt a maffiát, és börtönbe csukni. A kormányváltás után ezt fogjuk majd tenni.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: