Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:

Karácsony Gergely nem engem kell tájékoztatni a kínai egyetem betelepítéséről, hanem az embereket- ezzel az egy zseniális mondattal oltotta be a főpolgármester az ugribugri főfideszest

A főpolgármester közösségi oldalán számolt be arról, hogy „tájékoztatóra” hívta Palkovics László innovációs miniszter.

„A kínai egyetemről szóló „tájékoztatóra” invitál Palkovics miniszter úr. Tájékoztatóra. Szerintem nem engem kell tájékoztatni a kínai egyetem Magyarországra telepítésének körülményeiről, hanem minden magyar polgárt, különös tekintettel a budapestiekre” – kezdte Facebook-bejegyzését Karácsony Gergely.

Hozzátette, hogy erre azért is lenne szükség, mert a kormány „minden egyes magyart” eladósít, ha felveszi Kínától az 500 milliárdos hitelt.

„Éppen ezért adtam be állampolgárként hivatalos adatigénylést, ezért írtam főpolgármesterként a kormánynak: hozzák nyilvánosságra a kínai egyetemmel összefüggő összes kormányzati előkészítő anyagot, a kormányhatározatokat, a hitelszerződés feltételeit” – magyarázta a főpolgármester.

 

„Ez lenne a tisztességes tájékoztatás. Mégsem történt meg a mai napig. És ha a kormány letudja végre azt, amivel ebben az ügyben az országnak tartozik, érdemi tárgyaláson – ami nem keverendő össze a tájékoztatással – szívesen elmondom, amit már vagy százszor megtettem: sem a magyar fiataloknak elérhető lakhatást biztosító Diákvárosnak, sem a város egyik legjelentősebb zöld fejlesztését jelentő Budapesti Nagyerdőnek egyetlen négyzetcentiméterét se áldozzuk fel a kínai egyetem javára” – olvasható Karácsony bejegyzésében.


Az igazság terjedjen ne a propaganda, ezért megosztom Facebookon:
 

Mondja el véleményét a hírről, odalent a komment szekcióban

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: