Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Karácsony Gergely a Facbook oldalán jelentette be, hogy szombati bejelentése óta, már több, mint 15 ezren csatlakoztak az új politikai szervezetéhez a 99 Mozgalomhoz. Ezzel kvázi létrejött az ellenzék legnagyobb politikai közössége. Közben a Fidesz média toporzékol.

Szükség van közösségekre, rendhagyó időkben rendhagyó közösségekre – erről beszéltem szombaton, és íme, máris alakul egy nagyszerű közösség. Köszönöm, hogy alig több mint egy nap alatt 15 ezren csatlakoztatok a 99 Mozgalomhoz- írja Karácsony Gergely Facebookon

Az ellenzéki vezető azt is hozzá teszi, hogy a változás tehát elkezdődött, ennek lényege és értelme az 1 százaléknyi kiváltságos kevesek trónfosztása a 99 százalék többség érdekében és javára.

Találjuk meg újra a közös nevezőinket, hogy újraegyesítsük Magyarországot. Légy részese a változásnak csatlakozz a 99 Mozgalomhoz. A https://kilencvenkilenc.hu oldalon nem csak a hitvallásunkat, az alapítók névsorát is, de 9 pontos programunkat is megismerheted-írja Karácsony

Azt valljuk, abban hiszünk, hogy a demokrácia csak akkor lesz tartós Magyarországon, ha az általa teremtett rendet a benne élők nagy többsége igazságosnak érzi. A demokrácia helyreállítása éppen ezért együtt kell járjon azzal, hogy igazságot teszünk. Hogy jóvá tesszük a nagy többség által az elmúlt bő egy évtizedben elszenvedett jogi, erkölcsi és anyagi károkat. Jóvátétellel kell emberségesebb és méltányosabb világot teremtenünk. A Karácsony zárásképpen arra buzdít, hogy mindenki csatlakozzon az új politikai közösséghez, a 99 mozgalomhoz.

Közben a Fidesz TV rettegőre fogta, közel 15 percen keresztül vezették le a sajtóklub című műsorban, hogy mennyire „veszélyes is” Karácsony Gergely  új mozgalma. Kifejtették, hogy Karácsony az USA elnökének, Joe Bidennek a mozgalmát hozta el Magyarországra. Itt lett totális az elmebaj, mert ezt a gondolatot úgy csavarták tovább, hogy a 99 mozgalom a kommunista párt utódja. Ez a mostani Lenin-fiúk, majd azt vizionálták, hogy Karácsonyék majd kirakatokat fognak betörölgetni.

Ehhez mi annyit tudunk hozzá tenni, hogy nem véletlenül riogat a Fidesz média, hiszen ők is tudják, hogy egy 15 ezres politikai mozgalom már komoly veszély, de nem Magyarországra, hanem Orbán hatalmára.


Segítsd a munkánkat egy Facebook megosztással! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:
 

Mondja el véleményét a hírről, itt a komment szekcióban

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

 
 

Mondja el véleményét a hírről:

 

HÍRHUGÓ - A VALÓDI ELLENZÉKI HANG

Ne maradj le a Hírhugó híreiről! Nyomj egy tetsziket és kövess minket Facebookon!

Olvassa el ezeket is: